Bestelinformatie

Bestellen

Nadat je een keuze hebt gemaakt en deze in het winkelmandje hebt geplaatst, kan je door gaan met de bestelling. Dit houdt in dat wij je vragen een aantal gegevens in te vullen die wij nodig hebben voor het verzenden van de door jou ontworpen artikelen. Vervolgens kan je (op de volgende pagina) een verzendwijze kiezen en tot slot een betalingsmethode selecteren om de bestelling af te ronden.

Betalen

Op dit moment is het mogelijk om gebruik te maken van iDeal, PayPal, Mister Cash en Sofort Banking.

Kies je voor PayPal, dan kan je de betaling voldoen met behulp van je eigen PayPal account of door gebruik te maken van je creditcard. Dit verloopt volledig via het betrouwbare systeem van PayPal, het meest gebruikte online betalingssysteem ter wereld.

Kies je voor betaling via iDeal dan wordt de betaling direct via je eigen bank afgehandeld.

Zodra wij je betaling hebben ontvangen ontvang je hiervan bericht via de mail.

Verzenden

Zodra wij de door jou ontworpen artikelen hebben gemaakt worden ze zorgvuldig ingepakt en via MyParcel / PostNL verzonden.

De verzendkosten bij verzending binnen nederland zijn standaard € 3.75. bij verzending met Track & Trace. De verzendkosten bij verzending naar Belgie zijn standaard € 7.50 bij verzending met Track & Trace.

De verzendkosten zijn opgebouwd uit de verpakkings-, afhandelings- en verzendkosten.

Bestellingen worden binnen 5 werkdagen verzonden. We zouden het graag sneller doen, maar alles wordt op bestelling gemaakt en we zijn vaak afhankelijk van droogtijden van verf of lak. Je krijgt bericht via de mail zodra het pakket is verzonden.

Niet tevreden?

Wij hopen uiteraard dat we alleen maar tevreden klanten hebben, maar het kan natuurlijk altijd voor komen dat je niet tevreden bent over de door ons gemaakte artikelen. Laat het ons dan alsjeblieft weten, zodat we kunnen kijken of het probleem kunnen verhelpen. We kunnen echter geen geplakte of geverfde bestellingen terugnemen omdat deze op maat worden gemaakt. Mocht er een letter of figuur niet goed geleverd zijn of beschadigd zijn, dan kunnen wij een vervangend exemplaar sturen.

Voorwaarden

De volledige Algemene Voorwaarden kun je hier lezen. Mocht je nog vragen hebben dan kan je ons bereiken op info@decoletters.nl.